Vind en computer i 2023!

Vind en computer, bærbar, gaming pc eller macbook

Drømmer du om en ny computer? Hvis du er heldig, så prøv en gratis konkurrence! Vind en computer, bærbar eller gaming pc. Se udvalget af konkurrencer med computer som præmie:

Interesseret i andre konkurrencer? Så se her:

Måske du ikke lige står og mangler en Computer? Så fortvivl ikke, for der findes et hav af andre spændende konkurrencer og muligheder for at vinde! F.eks. findes der mange muligheder for at vinde gavekort, rejser og meget andet! Så kig her og se om der er noget for dig!

Vind bærbar computer fra kendte mærker

Drømmer du om en ny og lynhurtig bærbar computer? Så følg med på vores side, hvor der ofte er spændende konkurrencer! Du kan f.eks. Være heldig at vinde en samsung bærbar, ved at deltage i Oisters julekalender.

Måske vil du hellere vinde en gaming bærbar? Så hold øje med siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du se enhver ny konkurrence!

Muligheden for at vinde en macbook

Er du mest til Apple produkter? Så kan du både have muligheden for at vinde en Macbook. Fra tid til anden vil der være lækre og gratis konkurrencer, hvor du kan vinde en Macbook. 

Faktisk er det også tit muligt at vinde en iPhone. Så der er mange muligheder for enhver Apple elsker. Nogle gange kan du også være så heldig at finde en konkurrence, hvor du kan vinde en iPad – Så følg med på siden, og forhåbentlig kommer der en konkurrence som du kan lide!

Vind en computer

Mulighed for at vinde gaming pc

Er du gamer? Og er din computer måske ikke den hurtigste mere? Så kan det være at du er heldig at vinde en gaming computer. Det er ikke ofte at der er denne slags konkurrencer, men når der er, så bør du give det et skud!

Hvem ved, måske er du den heldige vinder af en ny gaming computer? Der er ingen garanti for at vinde, men hvis man ikke deltager, vinder man ihvertfald slet ikke!

Vind elektronik fra velkendte brands

Er du til godt hi-fi udstyr, de nyeste gadgets og elektronik? Så se udvalget af konkurrencer fra forskellige udbydere. Her kan du vinde ting fra kendte mærker som Lenovo, HP, Samsung, Sony, Apple, samt andre!

Vil du vide hvordan man vinder elektronik og andre fede gadgets? Så følg med på vores facebook gruppe, hvor der tit deles spændende konkurrencer, som du kan deltage i!

Sådan kan du vinde en ny computer

For at have chancen for at vinde, så bør du deltage i en af ovenstående konkurrencer. Vi udbyder ikke konkurrencerne, men videreformidler blot de konkurrencer, som vi finder på internettet.

Vælg en af konkurrencerne, tryk på linket og du bliver nu ført direkte videre til udbyderen af konkurrencen.

Her skal du blot følge instruktionerne, indtaste dit rigtige navn, telefonnummer samt e-mail. 

Du kan eventuelt modtage markedsføringsmateriale herefter, men husk nu også at du har muligheden for at vinde præmier med meget høj værdi!

Øg dine chancer, deltag i flere konkurrencer og på den måde, kan det være at du er heldig! Husk iøvrigt også at vi ikke kan garantere at du vinder en ny computer, men det er da et forsøg værd.

I sidste ende vil det være ren held og dine chancer forøges ikke ved at du deltager i samme konkurrence flere gange. Faktisk kan det ende med at du ikke vinder, da de ofte er imod reglerne.

Scroll to Top