Vind en iPad i 2023

Vind en iPad Pro

Se alle de gratis konkurrencer, hvor du kan vinde en iPad Pro! Lige nu kan du f.eks. deltage i en konkurrence fra Telia, hvor du kan deltage i lodtrækningen om en iPad Pro! Den har en værdi af næsten 10.000 kr. Så skynd dig ind og deltag, inden det er for sent.

Interesseret i andre konkurrencer? Så se her:

Måske du ikke lige står og mangler en iPad? Så fortvivl ikke, for der findes et hav af andre spændende konkurrencer og muligheder for at vinde! Du kan også tjekke muligheden for at vinde en iPhone. Se alle de aktive konkurrencer, hvor du kan vinde online:

Deltag nu for chancen for at vinde en iPad

Deltag i Telia’s konkurrence og få et lod i lodtrækningen om en iPad pro. Det er ganske simpelt at deltage, du skal blot udfylde navn, e-mail og telefonnummer, samt acceptere konkurrence betingelserne, så er du automatisk med i konkurrencen om en iPad.

Du kan modtage markedsføringsmateriale på e-mail eller telefon, efter deltagelse, men fortvivl ej, for der kan faktisk gemme sig nogle ganske gode tilbud til dig.

Hvor kan man vinde en iPad?

Ved at deltage i spørgeskemaundersøgelser, quizzer, konkurrencer og lodtrækninger, kan du have en chance for at vinde en iPad.

Du vil opleve at det oftest er mobilselskaber og telefonbutikker som tilbyder denne slags konkurrencer. Produktet sælger de i for vejen og det giver god mening at de kan lave konkurrencer med de nyeste tablets og telefoner. Samtidig kan det være en mulighed for at de kan hjælpe dig med at vælge det rigtige mobilabonnement.

Typisk vil du kunne finde imellem 3-5 konkurrencer om året, hvor du enten kan vinde en tablet, telefon eller andre tech gadgets. Så hold øje med siden og find nye gratis konkurrencer, som du kan deltage i.

vind en ipad

Sådan får du muligheden for at vinde en ny iPad Pro

Først skal du finde den rigtige konkurrence. Det gør du her hos gratiskonkurrencer.dk – Vi opdatere løbende med muligheder for at vinde en ipad. Du vil altid kunne se de nyeste konkurrencer øverst på siden her.

  1. Tryk på linket for den ønskede konkurrence
  2. Indtast din e-mail, telefonnummer og evt. andet information (Husk at brug de rigtige informationer, ellers risikere du ikke at vinde)
  3. Hold øje med din mail og telefon – Oftest vil du blive kontaktet direkte, så snart konkurrencen er slut. Hvis du er den heldige vinder, så stort tillykke!
  4. Du kan eventuelt modtage reklamer eller nyhedsbreve efter deltagelse, men det kan faktisk være rigtig fedt! Nogle gange får du specielle tilbud eller spændende nyheder, som kan være brugbare.

Hold øje med nye konkurrencer og præmier

Du kan ikke gøre noget for at øge dine chancer i konkurrencer. Dog kan du på en anden måde have større chancen for at vinde, simpelthen ved at deltage i flere forskellige konkurrencer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nye konkurrencer og spændende muligheder for at vinde præmier, direkte i din indbakke.

Hvis du vil finde alle konkurrencer, så hold øje med vores facebook side. Her deler vi facebook konkurrencer og andre spændende muligheder for at vinde gode præmier og gevinster.

Scroll to Top