Vind en bil i 2023

Vind en bil

Drømmer du om at vinde en ny bil? Vind en bil i 2023 med gratis konkurrencer for anerkendte brands og konkurrence udbydere:

Ingen aktive konkurrencer på nuværende tidspunkt

Interesseret i andre konkurrencer? Så se her:

Selvom du måske helst vil vinde en iPhone, så er der faktisk også mange andre spændende konkurrencer! Du kan f.eks. vinde en iPad

Hvordan kan man vinde en bil?

Det er ikke ofte at der kommer konkurrencer hvor man kan vinde en bil – men fra tid til anden er der konkurrencer med så store præmier også er det med at slå til! Hvem kunne ikke tænke sig at vinde en ny Toyota, Peugeot eller måske endda en Tesla?

Vi ser ofte at store landsdækkende indsamlinger holder konkurrencer hvor man kan vinde en bil. Det kræver dog ofte at man giver en donation, så derfor passer den slags konkurrencer ikke til vores side.

F.eks. Var der ved seneste knæk cancer indsamling mulighed for at vinde en fabriksny bil. Så muligheden opstår og det er en god idé at holde øje!

Her finder du kun gratis konkurrencer med bil præmier og mulighed for at vinde din næste drømmebil.

Deltag i de nyeste konkurrencer om en bil

Se og deltag i den nyeste konkurrence om at vinde en bil, du vil modtage et lod i lodtrækningen om en bil fra forskellige mærker. Er du heldig, kan du vinde din drømmebil, så tag chancen og deltag i en gratis konkurrence.

Sådan deltager du

For at deltage skal du følge nogle enkle og nemme trin. Vi kan ikke garantere at du vinder, men ved at deltage så har du et lod i lodtrækningen og kan være heldig. Husk at der ofte er flere tusind deltagere, så chancen er ikke nødvendigvis stor, men hvis man ikke prøver, vinder man aldrig.

1.

Find den konkurrence, du synes bedst om, se vores liste over konkurrencer med biler som præmie. Klik på opslaget og du vil blive taget direkte videre til konkurrence.

2.

Når du kommer ind på konkurrencen, vil du kunne finde betingelser og opfylde kravene. Her vil du typisk skulle indtaste, navn, email og telefonnummer. Sørg for at læse betingelserne og bekræft din deltagelse.

3.

Nu kan du ikke gøre meget mere end at vente. Der findes ikke noget hemmeligt trick for at øge chancerne, kryds blot dine fingre og afvent på konkurrencens afslutning.

Husk altid at bruge din rigtige email og telefonnummer og husk at du kun kan deltage én gang, medmindre andet står forskrevet.

Scroll to Top