Vind en rejse i 2023

Vind rejse eller rejsegavekort

Vil du have muligheden for at vinde en rejse med alt betalt? Eller muligheden for at vinde et gavekort til en valgfri rejse? Så har du muligheden her! Se udvalget af gratis konkurrencer, hvor du kan vinde rejser.

Vind rejse til din yndlingsdestination

vind rejse

Lige meget om du går efter at vinde en rejse til New York, Grønland, Disneyland eller et helt andet sted, så har du løbende muligheden for at deltage i nye konkurrencer. Ofte kan du også være så heldig at vinde et rejsegavekort, så kan du jo helt selv vælge hvor du vil hen.

Hvorend din drømmedestination er, så kan du være den heldige vinder. Selvom der ikke er en konkurrence lige nu til din yndlings sted, så hold øje, der kommer nye konkurrencer hele tiden!

Se også andre konkurrencer som er aktive lige nu

Se udvalg af andre konkurrencer herunder, vind et gavekort, eller andre spændende præmier:

Rejs som par eller familie

Vil du vinde en rejse for 2? Så kan det faktisk være muligt. Flere rejseselskaber udlodder rejser til heldige par, så man kan nyde hinandens selskab. For hvad er bedre end at rejse? Det er at rejse med en man holder af!

Måske du endda kan vinde en rejse for hele familien, det er meget sjældent at der er konkurrencer med så store præmier. Dog kan der være muligheder, og det kunne da være fantastisk med en familietur til sommer.

Sådan deltager du i konkurrencer om rejser

Hvis du allerede har pakket kufferten og bare gerne vil deltage i nogle konkurrencer hvor der kan vindes rejser, så følg denne korte guide:

  1. Find en konkurrence på gratiskonkurrencer.dk – vælg den du syntes bedst om, eller deltag i flere. Du kan dog kun deltage 1 gang per konkurrence.
  2. Du bliver ført videre direkte til konkurrencen, her skal du indtaste e-mail, telefonnummer og navn for at deltage. Husk at læse og accepter betingelserne for konkurrencen. Alle konkurrencer her på siden er fra anerkendte udbydere og store brands, så du er sikker på at det er rigtige konkurrencer.
  3. Kryds fingre og vent – Nu kan du ikke gøre andet end at håbe på at du er den heldige vinder. Husk du kun kan deltage én gang og du kan desværre ikke gøre noget for at øge dine chancer. Vi kan ikke garantere at du vinder, da der ofte er flere tusinde som deltager.
Scroll to Top