Vind et gavekort i 2023

Vind gavekort med gratis konkurrencer

Er du på udkig efter konkurrencer og en mulighed for at vinde et gavekort? Så er du det helt rigtige sted! Vi har samlet en oversigt over de bedste gratis konkurrencer online:

Vind gavekort til alverdens ting

vind et gavekort

Der findes mange sjove og spændende konkurrencer online, her kan du vinde gavekort til mange forskellige ting. Vær dog opmærksom på, at det er forskelligt, hvilke butikker du kan vinde gavekort til, og beløbet kan også variere.

Lige nu har du muligheden for at vinde et 5.000 krs gavekort til en valgfri butik. Faktisk er der mere end 1000 butikker, du kan vælge at bruge dit gavekort hos.

Ellers er der tit mulighed for at vinde gavekort til Bilka, Jysk og Elgiganten, husk derfor at holde øje med siden og se hvornår der kommer et gavekort til din yndlingsbutik.

Interesseret i andre konkurrencer?

Vi har flere slags konkurrencer her på siden, så se blot alle de aktive konkurrencer lige nu. Vind en iPhone, vind en iPad eller noget helt andet. Der er nye konkurrencer dagligt og listen opdateres hele tiden!

Sådan deltager du i konkurrencer

For at deltage skal du først finde en konkurrencer som passer bedst til dig, tryk på linket, hvor du vil blive taget direkte videre til konkurrencen.

Indtast dit navn, telefonnummer, e-mail eller andre påkrævede informationer. Du vil også blive bedt om at acceptere vilkår og betingelser, hvilket er en rigtig god idé at læse.

Du kan modtage nyhedsbreve og tilbud efter deltagelse, men det kan vise sig at være godt, for måske du får et godt tilbud oveni!

Efter deltagelse så skal du blot vente og krydse fingre for at du vinder. Oftest vil du blive kontaktet direkte hvis du er den heldige vinder, hold derfor øje med din telefon og e-mail.

Du skal dog huske at passe på og kun svare hvis du bliver kontaktet af den rigtige udbyder.

Kun konkurrencer fra anerkendte brands

Vi samler kun de bedste konkurrencer fra anerkendte brands. Elselskaber, telefonselskaber og andre store brands holder tit konkurrencer, hvor der kan vindes spændende præmier og gevinster.

Alle konkurrencer her på siden er reelle og med en rigtig mulighed for at vinde. Vi er dog ikke associeret med konkurrencerne, men formidler blot informationer omkring konkurrencerne.

Vi kan heller ikke garantere at du vinder et gavekort, det er typisk tilfældig lodtrækning og du kan derfor ikke selv øge dine chancer for at vinde.

Du kan dog deltage i flere forskellige konkurrencer og sprede dine chancer og øge antallet af lodder i forskellige konkurrencer.

Vind op til 5.000 kr. I gavekort

Lige nu er der konkurrencer med gavekort for over 5.000 kr. – Se udvalget og tilmeld dig en konkurrence i dag. Der kommer hele tiden nye på listen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Scroll to Top